Zoek jij nog je laatste kerstcadeautje? Ben je van plan om het nieuwe jaar goed te beginnen met nieuwe basketbalspullen? Of wil je gewoon lekker online shoppen? Dat kan! Maar … Bestel niks zonder SponsorKliks!

SponsorKliks? Wat zijn dat dan?

Met SponsorKliks kun jij je favoriete club (BVL 😉) steunen terwijl je online shopt. Bestel jij weleens iets bij Bol.com, Zalando of Thuisbezorgd.nl? Bestel dan via de website van BVL! Met een paar extra kliks en zónder extra kosten kun jij BVL al steunen.

Hoe werkt het?

Ga via deze link naar je favoriete online webshop. Als je daar iets bestelt, krijgt de club een deel van het aankoopbedrag. Zonder dat jij meer betaalt! Kortom: kleine moeite en groot resultaat. Meer weten? Kijk hier!

In het filmpje hiernaast kun je bekijken hoe je dus super makkelijk BVL kunt steunen terwijl jij je nieuwe producten bestelt! Wil je dus tijdens het volgende kamp jouw favoriete spel spelen of wil je liever jouw favoriete drankje drinken tijdens één van de volgende clubfeestjes? Zorg er dan snel voor dat BVL wat extra inkomsten krijgt en wie weet wordt jouw favoriete spel wel aangeschaft of wordt jouw drankje geserveerd! Alle kleine beetjes helpen! Dus … Bestel nu snel voor BVL!