Laatste nieuws
  1. Dames 1 komt net tekort tegen Grasshoppers 2
  2. Horeca in De Bloemerd voorlopige gesloten bij trainingen en wedstrijden!!!
  3. Contributieverhoging voor het seizoen 2023/2024
  4. Zondag 1 okt. horeca in De Bloemerd gesloten!
  5. Sportfondsen zoekt personeel. Iets voor jou?

Jij kunt onze club gratis steunen via SponsorKliks!

Dagelijks bestellen velen van jullie allerlei spullen online. Met alle deze bestellingen kun je ook BVL steunen. Want wanneer je via onze website bij één van onderstaande webwinkels gaat winkelen dan levert dit onze vereniging  een bonus op. Zelf betaal je de gewone prijs, het kost je dus niets extra! Je kunt terecht bij vele webwinkels zoals de Mediamarkt, Wehkamp, Bol.com, Zalando, CoolBlue, Booking.com, AH, Couverts, Blokker, Bart Smit, maar ook bijvoorbeeld bij Thuisbezorgd, dus heb je zin in pizza of bestel je een nieuwe trui of broek? Bestel via onze website!

Wat is dan SponsorKliks? SponsorKliks bestaat al meer dan vijf jaar en zorgt ervoor dat leden, supporters en overige betrokkenen hun favoriete vereniging gratis kunnen sponsoren terwijl ze online shoppen.

Hoezo gratis sponsoren, dat kan toch helemaal niet?

SponsorKliks heeft afspraken met meer dan 750 webwinkels die allemaal een commissie aan SponsorKliks betalen zodra er een klant via de site van SponsorKliks op de site van de webwinkel komt en een aankoop doet. Sommige webwinkels betalen een percentage van het orderbedrag, anderen betalen een vast bedrag. De klant betaalt hetzelfde bedrag als wanneer ze direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat we het gratis sponsoren noemen.

75% van deze ontvangen commissie keert SponsorKliks uit aan de desbetreffende vereniging. Elke aangesloten vereniging krijgt namelijk een unieke SponsorKlikspagina waarop al deze webwinkels te vinden zijn. SponsorKliks ziet dan ook of de aankoop bij een webwinkel via de SponsorKlikspagina van vereniging A of vereniging B is gedaan en voegt de commissie automatisch toe aan de juiste vereniging.

Waarom SponsorKliks?

SponsorKliks is met een kleine 4.000 verenigingen, goede doelen en overige non-profits veruit het grootste loyalty cashbackconcept van de Benelux. Daarbij heeft SponsorKliks partnerships met verschillende sportbonden, waaronder de KNKV (korfbalbond), KNBSB (honk- en softbalbond), KNSB (Schaakbond) en NBB (Basketbalbond). Met SponsorKliks kun je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan BVL, zonder dat het je een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en BVL ontvangt geld in de clubkas.
Via de categorieën boven in het menu kun je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar BVL. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je BVL ook gratis sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van BVL. Voor jou een kleine moeite, voor BVL directe inkomsten. Stel je ‘ns voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die BVL een warm hart toedragen!

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van BVL. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of  je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit en profiteert BVLhier direct van!