Laatste nieuws
  1. Dames 1 komt net tekort tegen Grasshoppers 2
  2. Horeca in De Bloemerd voorlopige gesloten bij trainingen en wedstrijden!!!
  3. Contributieverhoging voor het seizoen 2023/2024
  4. Zondag 1 okt. horeca in De Bloemerd gesloten!
  5. Sportfondsen zoekt personeel. Iets voor jou?

Tenue

Vanuit de Nederlandse Basketbalbond (NBB) is het verplicht wedstrijden te spelen in tenues met de kleuren van de vereniging. Het tenue van Basketball Vereniging Leiderdorp (BVL) heeft rood als hoofdkleur. Als we bij een uitwedstrijd een andere kleur nodig hebben, omdat de tegenstander ook in rood speelt, kunnen we een reservetenue (blauw of wit) gebruiken. Hiervoor kun je één van de leden van de Technische Commissie (TC) aanspreken die daar dan voor zorgen. Deze reserve tenues geef je dan na afloop van de wedstrijd gewassen weer terug.

BVL zorgt voor het wedstrijdtenue, deze hoef je als lid dus niet zelf te kopen en te betalen. Voor het gebruik van de wedstrijdkleding betaal je een gebruikersvergoeding van € 15 per seizoen. Dit geld gebruikt de vereniging om de tenues na 3 jaar te kunnen vervangen. De tenues blijven eigendom van BVL.

Alle teams krijgen aan het begin van het seizoen een complete set wedstrijdkleding in een teamtas. Deze set bestaat uit minimaal tien shirts en tien broeken met de nummers 4 tot en met 13. Als je team uit meer dan 10 spelers bestaat, vullen we de teamtas aan.

Elk team levert één persoon (teamouder-aanvoerder-coach), die de teamtas in ontvangst neemt. Deze persoon zorgt er dan samen met het team voor dat na elke wedstrijd alle kleding weer compleet in de teamtas zit en gewassen kan worden. Het wassen van de wedstrijdkleding kan uiteraard bij toerbeurt plaatsvinden. De teamouder/teammanager en anders de aanvoerder of coach is verantwoordelijk dit te regelen.

Degene die de tas in ontvangst neemt levert aan het einde van het seizoen de tas ook weer compleet in bij de TC.

Wasvoorschrift

  • Eerste keer koud wassen.
  • Daarna op 30 graden maximaal.
  • Kleding met nummers en logo’s alsjeblieft binnenstebuiten wassen, zodat alles mooi blijft.
  • Wedstrijdkleding mag NIET in de droger.
  • Strijken van deze kleding mag ook NIET.
Let op! Het is tijdens de wedstrijden dus niet toegestaan met andere kleding te spelen zonder uitdrukkelijke toestemming van het bestuur.