Laatste nieuws
  1. Dames 1 komt net tekort tegen Grasshoppers 2
  2. Horeca in De Bloemerd voorlopige gesloten bij trainingen en wedstrijden!!!
  3. Contributieverhoging voor het seizoen 2023/2024
  4. Zondag 1 okt. horeca in De Bloemerd gesloten!
  5. Sportfondsen zoekt personeel. Iets voor jou?

Verzekering

De Nederlandse Basketball Bond (NBB) heeft ten behoeve van haar leden (die in haar ledenadministratie voorkomen) een Collectieve Ongevallenverzekering en een Collectieve Aansprakelijkheidsverzekering afgesloten, via onze tussenpersoon AHC Risk Strategy, bij AIG Europe Limited. Hiermee zijn NBB leden wereldwijd verzekerd voor schade als gevolg van een ongeval:

  • tijdens activiteiten die door de NBB en haar verenigingen worden georganiseerd
  • tijdens het rechtstreeks reizen van huis of verblijfplaats van verzekerde naar de plaats waar die activiteiten worden verricht of het evenement plaatsvindt en vice versa.

Voor meer info over de collectieve verzekeringen voor leden/verenigingen, ga naar de website van de NBB.

De ongevallenverzekering van de NBB is een secundaire verzekering voor medische kosten en  tandartskosten. Dit houdt in dat de medische kosten die niet door de zorgverzekering worden vergoed door deze verzekering worden vergoed. De gemaakte kosten dienen eerst bij de eigen verzekeraar te worden ingediend. De afwijzing (in de vorm van een eigen risico nota of iets dergelijks) kan vervolgens naar de tussenpersoon AHC worden gestuurd. Hiervoor is een formulier beschikbaar op de website van de NBB.

NB: Zoals reeds vermeld bij “Lid worden” ben je bij de eerste drie kennismakingstrainingen nog geen formeel ingeschreven lid van de NBB. Dat betekent dus dat je dan ook nog geen aanspraak kunt maken op de collectieve verzekeringen van de NBB!