Laatste nieuws
  1. Dames 1 komt net tekort tegen Grasshoppers 2
  2. Horeca in De Bloemerd voorlopige gesloten bij trainingen en wedstrijden!!!
  3. Contributieverhoging voor het seizoen 2023/2024
  4. Zondag 1 okt. horeca in De Bloemerd gesloten!
  5. Sportfondsen zoekt personeel. Iets voor jou?

Medische begeleiding

Basketbal Vereniging Leiderdorp (BVL) onderhoudt al enige tijd een goede relatie op het gebied van medische begeleiding met Fysiotherapie Ommedijk.

Deze praktijk heeft onder meer de volgende sport gerelateerde specialismen: Fysiotherapie, NVFS-sportfysiotherapie, manuele therapie SOMT/MTM, revalidatie na orthopedische aandoeningen, lid van Rijnland Schoudernetwerk, Rijnland Knienetwerk en Rijnland Enkelnetwerk. Tevens zijn wij een expertisecentrum voor echo-onderzoek en shockwavetherapie bij aandoeningen van het beweegapparaat.

De praktijk is zeer goed gespecialiseerd op het gebied van sport gerelateerde aandoeningen en beschikt over een supermoderne oefenzaal met test- en trainingsapparatuur.

De sportfysiotherapeuten beschikken over veel ervaring op sportgebied en zijn zelf ook op (top)sport actief of actief geweest.

Alle leden van BVL hebben de gelegenheid om zo snel mogelijk (liefst binnen 24 uur) onder behandeling te komen bij ons in de praktijk. Hiervoor is in principe geen verwijzing van de huisarts nodig. Voor vergoeding vallen de eerste 9 behandelingen fysiotherapie in de hoofdverzekering, voor volwassenen (18+) valt fysiotherapie onder de aanvullende verzekering.

Wij hebben zeer goede contacten met de orthopeden van het Alrijne ziekenhuis (Leiden/Leiderdorp/Alphen a/d Rijn) en met de diverse sportartsen. Binnen ons netwerk werken wij ook nauw samen met een sportdiƫtiste en een sportpsychologe. Beide ook op onze locatie werkzaam.

Contactgegevens

Praktijk voor Fysiotherapie Ommedijk

Ommedijk 186 (medisch centrum Ommedijk)
2353 GP Leiderdorp
071-5417069

Dependance RCL

Bloemerd 2
2353 BZ Leiderdorp

Dependance Easyactive Felter

Bloemerd 1b
2353BZ Leiderdorp