Laatste nieuws
 1. Dames 1 komt net tekort tegen Grasshoppers 2
 2. Horeca in De Bloemerd voorlopige gesloten bij trainingen en wedstrijden!!!
 3. Contributieverhoging voor het seizoen 2023/2024
 4. Zondag 1 okt. horeca in De Bloemerd gesloten!
 5. Sportfondsen zoekt personeel. Iets voor jou?

Samen staan wij sterk!

Een gezegde dat zeker ook slaat op Basketball Vereniging Leiderdorp (BVL). Een vereniging als de onze drijft op de inzet van vrijwilligers. Wij zijn blij met een ieder die bereid is een deel van zijn of  haar tijd in het plezier van de leden te investeren. We hebben voortdurend behoefte aan nieuwe vrijwilligers op diverse gebieden.

Kom ons helpen: dat kan af en toe of met een vaste taak voor een seizoen.

BVL heeft meer handen nodig. Mensen die BVL een warm hart toe dragen en samen het fundament stevig willen houden en de vereniging willen helpen groeien. Samen met een groep enthousiaste mensen is het geweldig leuk basketballen bij BVL mogelijk te maken én de leden plezier te laten beleven aan deze mooie sport.

Vind je het leuk om BVL te helpen, dan zouden wij graag van jouw hulp gebruik maken. ” Meld je aan als Vrijwilliger”!

Vind jij het leuk BVL te helpen?

Laat het ons weten, want wij maken graag gebruik van jouw hulp. Onder aan deze pagina staan een aantal actuele vacatures! Gebruik het contactformulier als je geïnteresseerd bent en wilt weten wat er te doen is of om je direct aan te melden.

We kijken uit naar je berichtje!

Samen staan we sterk en kunnen we BVL nog mooier maken dan ze nu al is!!

  Wij zijn op zoek naar jou

  Coördinator vrijwilligerstaken: Reuze blij zijn we met al die mensen die een stukje van de hoeveelheid werk die een basketbalvereniging met zich meebrengt op zich willen nemen. Hoe meer mensen helpen hoe beter, én ook hoe complexer! Graag willen we iedereen gemotiveerd houden, ondersteunen, op weg helpen enzovoorts. Vind jij het leuk juist je collega vrijwilligers te werven, te begeleiden en overzicht te houden dat we met zijn allen het weer voor elkaar krijgen tijdens het seizoen? Laat het ons weten alsjeblieft.

  Webmaster: De webmaster heeft kennis van de scripts, internettalen, databasetechnieken en templates die op onze website worden gebruikt. Hij brengt aan de achterkant van de site verbeteringen of veranderingen aan.  Hij heeft ervaring met het werken met WordPress. Hij onderhoudt de contacten met onze contentmanagers en de host van de site. Is dit jouw vakgebied en durf jij deze uitdaging aan? Laat het ons weten!

  Contentmanager: We hebben onze website vernieuwd en berichten regelmatig via onze pagina op Facebook. Daarom zoeken wij naar mensen die het leuk vinden ons te helpen teksten actueel te houden op onze website. Ook mensen die het leuk vinden leden en geïnteresseerden mee te nemen in de belevenissen van de teams tijdens het seizoen op bijvoorbeeld Facebook. Heb jij een vlotte pen en zet je die graag aan het werk voor jouw lievelingssport? Meld je dan als vrijwilliger bij BVL!

  Schrijven van verslagen wedstrijden: Bloedstollend spannende wedstrijden die we nipt winnen of soms teleurstellend net verliezen… Neem jij de lezer graag mee in de sfeer van een wedstrijd door te beschrijven wat er leeft en speelt? Wil jij verslaggever zijn voor BVL? Zet samen met de teamcoaches je netwerk op en deel de spannende seizoenswedstrijdmomenten met iedereen! Je kunt je aanmelden via het contactformulier!

  Fotograaf: Natuurlijk maakt iedereen tegenwoordig zelf foto’s. Toch hebben we als vereniging ook behoefte aan een set actuele en professionele foto’s. Denk dan aan teamfoto’s bijvoorbeeld voor op onze website en voor de NBB. Ook de gloriemomenten zien we graag vastgelegd, zodat we daarmee de pers kunnen halen! Ben jij fotograaf of een betere hobbyfotograaf en vind je het leuk die paar mooie momenten voor ons vast te leggen? Graag horen we van jou!

  Bestuurslid/secretaris: Een vereniging kan niet zonder bestuur en een bestuur niet zonder duizendpoot. Want ja dat is toch meestal wel de rol van secretaris. Vind jij het leuk een stukje regie te kunnen nemen? De voorzitter te helpen vergaderingen voor te bereiden en van alles wat er speelt binnen de vereniging een beetje te weten? Stuur ons een berichtje, want wij kijken naar je uit!

  Organisatie van toernooien: Meedoen vind je leuk, maar het organiseren stiekem misschien nóg wel leuker! Ben jij een regelneef/tante die graag mensen binnen de vereniging betrekt om samen toernooien te organiseren bij BVL? Wij kunnen jouw enthousiasme en talenten goed gebruiken, dus we hopen gauw iets van je te horen!

  Materiaal manager: Onderhoud is behoud van ons materiaal: ballen, scoreborden, materiaal in de boxen voor tafelen enz.. Ben je praktisch ingesteld? Ben je handig? Heb je soms even tijd om de ballen te controleren of op te pompen? Kun je soms even kleine reparaties verrichten? Dan hebben we jou nodig! Meld je aan!

  Sponsorcommissielid: BVL kan niet zonder sponsoren. Het is dus van groot belang dat dit goed geregeld wordt. Het werven van sponsoren en het onderhouden van contacten met onze sponsoren is hierbij van cruciaal belang. Weet jij overal een slaatje uit te slaan? Heb je ervaring met sales, marketing of heb je een breed netwerk in het Leiderdorpse bedrijfsleven of in de gemeente, dan zijn wij op zoek naar jou! Heb jij ideeën hoe we dat nog beter kunnen doen? Laat het ons weten!