Laatste nieuws
  1. Dames 1 komt net tekort tegen Grasshoppers 2
  2. Horeca in De Bloemerd voorlopige gesloten bij trainingen en wedstrijden!!!
  3. Contributieverhoging voor het seizoen 2023/2024
  4. Zondag 1 okt. horeca in De Bloemerd gesloten!
  5. Sportfondsen zoekt personeel. Iets voor jou?

Over BVL

Basketball Vereniging Leiderdorp (BVL) is een gezellige vereniging voor jong en oud. Al sinds 1973 is ons motto: Basketbal, plezier voor iedereen! BVL is een vereniging waar leuk en aantrekkelijk basketbal wordt gespeeld. Dit doen we door spelplezier, sportiviteit, talentontwikkeling, te combineren met gezonde ambities.

Samen maken we de club!

Er is ruimte voor wedstrijdteams, maar ook voor recreatiebasketbal. Je kunt vanaf zes jaar deelnemen bij onze jongste groep de ‘Peanuts’. Daarna kun je op basis van je leeftijd, ambitie en talent doorgroeien naar de opvolgende teams en misschien wel naar ons vrouwen 1 of mannen 1 team. Of gewoon lekker (blijven) ballen bij onze recreanten.  Ons streven is onze teams zo hoog mogelijk te laten spelen, zo hoog als het niveau van de spelers rechtvaardigt, met behoud van het speelplezier en gezellige karakter van BVL.

Hoe we dat doen? Kom eens kijken op een training of bij een wedstrijd, dan kun je het zelf zien. Bij plezier en ambitie hoort een goede begeleiding. Wij hebben enthousiaste trainers en scheidsrechters, maar ook voor de andere functies binnen BVL hebben we enthousiaste vrijwilligers die passie voor basketbalsport en onze vereniging hebben.

Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers. Trainers en coaches, scheidsrechters en tafelaars (tafelofficials), zaalwacht en bestuursleden zijn allemaal nodig om het spelen van een basketbalwedstrijd in competitieverband mogelijk te maken. Naast de inzet van deze vrijwilligers vragen we ook van (de ouders van) onze leden zich in te zetten voor de vereniging. Naast het organiseren van trainingen, wedstrijden en cursussen verzorgen wij als vereniging ook nog andere (jaarlijkse) leuke activiteiten zoals het schoolbasketbaltoernooi, de BVL-verenigingsdag en het BVL-kamp.

Op 1 september 2019 telde BVL 175 leden en speelden er 12 teams in de basketbalcompetitie.

 

Van peanuts, mini’s tot recreanten: je bent altijd welkom om bij BVL te basketballen!