Vanaf aanstaande donderdag 5 oktober gaat de horeca bij sporthal de Bloemerd voor onbepaalde tijd volledig dicht. Dit heeft te maken met een ernstig personeelstekort bij Sportfondsen Leiderdorp. Zij zijn druk bezig dit probleem op te lossen. Daarnaast zijn wij met Leython en Spotvogels in overleg om een tijdelijke (of blijvende) oplossing te vinden hiervoor. Dit doen wij ook in overleg met de gemeente. Het is natuurlijk jammer dat wij nu geen drankje of hapje kunnen doen na trainingen, daarnaast is het voor de bezoekende teams en toeschouwers ook niet mogelijk wat te bestellen aan de bar. Wij brengen de bezoekende teams hiervan op de hoogte. Naast bovenstaande betekent dit ook dat wij zelf de zaal moeten openen en sluiten door de weeks en in het weekend. De trainers van de verschillende teams krijgen een sleutel (tag) van De Bloemerd.


Hiervoor zijn de volgende afspraken gemaakt:

Openen
Wanneer je de eerste bent die aanwezig is voor een training/wedstrijd dan open je de zaal (dat kan via de hoofdingang maar ook via de schoolingang, in de weekenden wordt geadviseerd om de hoofdingang te openen, die is namelijk makkelijk te vinden voor de bezoekers. Door de weeks is de schoolingang prima). Bij het openen is het van belang om het alarm eraf te halen. Voor de eerste training kunnen we 15 minuten voorafgaand aan de starttijd naar binnen bij wedstrijden is dat 45 minuten voorafgaand aan de eerste wedstrijd.

Sluiten
Voor het afsluiten graag een rondje lopen door de kleedkamers en zorgen dat het netjes wordt achtergelaten. Ook hier weer van belang om bij vertrek het alarm erop te zetten met dezelfde de code.