Beste BVL’er,
De competities zijn bijna afgelopen en we kunnen lekker blijven trainen tot eind mei.

[b]De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al weer in gang gezet[/b] (o.a. teamindelingen, aanmelden teams bij de NBB en het reserveren van zaalruimte) en we hopen dat jullie allemaal blijven basketballen. Omdat we dit allemaal tijdig moeten doorgeven aan de NBB is het van belang dat nieuwe leden zich ook tijdig aanmelden zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je na dit seizoen wilt stoppen met basketballen.
Weet je zeker dat je stopt, dan dien je tijdig (voor 1 mei) je lidmaatschap op te zeggen. Mocht je hier nog vragen over hebben of het niet zeker weten wat je gaat doen, meld je dan bij één van de bestuursleden.

[b]Opzeggen kan alleen schriftelijk en doe je door een mail te sturen naar de ledenadministratie: aknederstigt@gmail.com[/b]

Na 1 mei wordt het lidmaatschap met 1 jaar verlengd en is contributie in beginsel verschuldigd.