We hebben het al vaker gezegd, maar de nood is echt hoog….we zijn een club vol ambities, willen zowel op sportief als op recreatief gebied presteren en daar hebben we heel veel hulp bij nodig!

Natuurlijk zet zich een heel aantal van jullie al elke week in voor de club en daar zijn we ook heel blij mee.

Maar….het komt wel steeds op dezelfde mensen neer…..het bestuur is met 4 man echt onderbezet, maar meer nog hebben we extra helpende handjes nodig bij Materiaalbeheer, bij scheidsrechteren, bij sheetscontrole, bij tafelen, bij het organiseren van allerlei leuke activiteiten als zomerkamp, Sinterklaas en scholenbasketball, bij het aantrekken van sponsoren…..enz. enz.

Dus beste leden, ouders en verzorgers….heb je nog ergens een gaatje in de agenda en voel je je betrokken bij BVL, meld je dan alsjeblieft aan als vrijwilliger. Schiet een van de bestuursleden aan, we zijn geregeld in de sporthallen te vinden.

Haal het beste uit jezelf en je roem zal eeuwig zijn! Dank voor je aanmelding he!

het bestuur van BVL,

Simone – Wietse – Herbert – Arie
[img]/img/nieuws/image.png[/img]