Onze ballensponsor van deze week is Albert Pestel, Keurslager aan de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp. De meiden van het MU16 team kregen de sponsorbal aangeboden op zaterdag 28 febr. 2015 (voor hun wedstrijd tegen Loko).

[img]/img/nieuws/M16-sponsor.jpg[/img]

Het enthousiaste team van Albert Pestel, Keurslager staat dagelijks voor u klaar met een breed assortiment vers vlees en verse vleeswaren en nog veel meer. Als ambachtelijk Keurslager bieden zij u uiteraard de lekkerste producten.

[b]De hoogste kwaliteit![/b]
Albert Pestel is al vele jaren en met veel plezier werkzaam in het slagersvak. Veel mensen kennen hem van zijn vorige slagerszaak in Leiderdorp, waar hij in 15 jaar een trouwe klantenkring opbouwde. In 2006 kreeg hij de kans om te starten met de nieuwe zaak, in het knusse Winkelcentrum Santhorst, waar de slagerij nog steeds gevestigd is.

De rode ‘K’ aan de gevel onderstreept het streven naar kwaliteit en onderscheid van Albert Pestel. “We doen ook graag iets speciaals, zoals de kookdemonstraties die we in samenwerking met onze overbuurman Kook-Planet organiseren”.

[img]/img/nieuws/keuslager.png[/img]

Met andere woorden: als klant bent u bij Keurslager Albert Pestel verzekerd van de lekkerste producten en de beste service. [b]Heeft u vragen of heeft u speciale wensen? Bel ons 071-5892071 of nog beter: kom even bij hen langs. Ze staan voor u klaar met een goed en smaakvol advies![/b]

Ook vinden op de volgende site [url=http://www.pestel.keurslager.nl/]Keurslager[/url]