Onze Simone van Meurs (wie kent haar niet!?) werd deze week verrast met de uitnodiging om te komen naar de Leiderdorpse Sportverkiezingen, omdat ze een van de drie genomineerden was voor de titel “Sportvrijwilliger 2015”. HULDE!!!

[img]/img/nieuws/R-Simone.jpg[/img]

Deze prijs van Sportvrijwilliger Leiderdorp werd al twee keer toegekend aan een lid van BVL: in 2013 was dit Ronald van der Meel en in 2011 Jaap de Kok.

De jury van de Leiderdorpse Sportverkiezingen heeft de nominaties voor de Leiderdorpse sportprijzen bekendgemaakt. Uit de grote hoeveelheid mogelijke winnaars zijn er uiteindelijk voor bijna alle categorieën 3 genomineerden overgebleven. Deze genomineerden zijn niet alleen verkozen vanuit de vele aanmeldingen, ook de eigen nieuwsgaring van de jury heeft de nodige kandidaten voortgebracht. De verkiezing zal op vrijdag 20 november a.s. in sporthal De Does, Amalaiaplein 40 te Leiderdorp plaats vinden.

Meer info te vinden op: [url=http://www.sportpromotieleiderdorp.nl/sspl/sv2015.html]Leiderdorps Sportverkiezingen 2015 [/url]