Vanaf maart 2015 is BCTransparant begeleiding en coaching, sponsor van BOL. Een logische stap, zegt Herbert van Elteren: “Als oud-Leiderdorper en enthousiast sportman ben ik weer terug op het oude honk. In Op Dreef speelde en coachte ik al in de jaren “80 basketball bij BVL en was ik aan het Kwikstaartplein volleyball-trainer bij het toenmalige DVO. Nu, met mijn eigen coaching praktijk, hoop ik vooral jongeren en jongvolwassenen te bereiken wanneer dezen zich in een kwetsbare periode bevinden. In gesprekken benadruk ik vaak, hoe belangrijk sporten is voor lichaam en geest. Eenvoudige thema’s als winnen&verliezen, samenwerken en teamgeest en genieten van inspanning & ontspanning zijn nu eenmaal bouwstenen van succes (zowel binnen als buiten de lijnen).

De link met de sporters van de drie clubs en de begeleiding en coaching door BCTransparant is snel gelegd, want we bieden begeleiding- en coaching trajecten aan rond de onderwerpen opvoeding, onderwijs, autisme, werk, prive & executive: onderwerpen waar men zich snel in herkent. Meer informatie is te vinden op de site: [b][url=http://www.bctransparant.nl]bctransparant[/url][/b]

Met het ondersteunen van stichting BOL hoop ik op een actieve manier de binnensporten te helpen. Om deze nieuwe samenwerking een goede start te geven, bied ik de afzonderlijke verenigingen De Spotvogels, Leython DC en BVL graag aan om een lezing/informatiebijeenkomst te verzorgen, waarbij de bovengenoemde thema’s, afgestemd op de toehoorders, aan bod kunnen komen. Denk hierbij aan een ledenvergadering, een thema-vergadering, een ouderavond of een teampresentatie. Graag tot ziens in De Bloemerd of tijdens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek.”