Beste BVL-ers: Nagenoeg alle (ouders/verzorgers van) leden hebben in september een mail ontvangen met daarin de factuur voor de contributie voor het seizoen 2013-2014. Op dit moment hebben velen van jullie al betaald of een betalingsregeling met de penningmeester afgesproken waarvoor dank! Echter, een aantal van de (ouders/verzorgers van) leden hebben nog niet betaald dan wel contact gezocht met de penningmeester.

Bij deze een reminder voor deze leden om de factuur op korte termijn te betalen. BVL heeft jullie contributies hard nodig om te zorgen dat alle leden kunnen trainen en spelen, o.a. de zaalhuur en de afdrachten aan de NBB worden hiervan betaald. Mochten jullie de mail met de factuur kwijt zijn neem dan even contact op met de penningmeester via de mail: [b]penningmeester@bv-leiderdorp.nl[/b]