BVL bestaat 40 jaar en dat hebben we op zaterdag 15 juni met een heleboel leden en oud-leden goed gevierd! Speciaal voor de gelegenheid hebben we lustrumshirts laten maken, met een heel cool logo, en een heleboel mensen hebben er al een aangeschaft. Toch zal ook een aantal BVLers niet in de gelegenheid zijn geweest om op de dag zelf dit mooie aandenken te bemachtigen. Goed nieuws: we hebben nog shirts over!
Voor slechts een tientje heb je een heel vet shirt, en je steunt er ook nog eens de club mee. En wie voor tien mensen tegelijk een shirt koopt, krijgt er zelf een van ons voor niks! De shirts zijn te bestellen bij Ronald van der Meel via bvleiderdorplustrum@gmail.com of r.vdmeel@versatel.nl.
Als je niet te ver uit de buurt woont, komt hij ze ook nog eens bij je bezorgen! Reageer snel, want het zijn collector s items en de voorraad is beperkt. De shirts zijn te krijgen in de maten 176, small, medium, large, XL, 2XL en 3XL.

[img]/img/nieuws/shirts3.JPG[/img]