Hallo BVL-ers,

allemaal leuke kerstdagen gewenst, een feestelijke jaarwisseling en een succesvol en gezond 2013! Dat het met jou en je team goed gaat in de competities en tijdens de trainingen, maar natuurlijk evenzo op school of op je werk, dat hopen we natuurlijk allemaal voor elkaar.

Kort geleden hielden we een minuut stilte, voorafgaand aan de wedstrijden. Dat was best indrukwekkend, vonden jullie niet? Het ging om de manier waarop je met elkaar omgaat, waar je ook bent en zeker ook op het sportveld. Je netjes gedragen naar de trainers en coaches, naar de scheidsrechters en tellers. En naar je teamgenoten natuurlijk en de tegenstander! Bedenk, als het even spannend is, gewoon eens, dat je tegenstander eigenlijk ook gewoon een mede-speler is, die toevallig in een ander dorp woont of een andere stad, en om die reden voor een ander team speelt…..Resultaten tellen, maar plezier is ook heel belangrijk, toch?

Voor je het weet, glijden we het nieuwe jaar in. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!Zo denkt ook het bestuur van BVL erover….We zijn druk bezig om de organisatie verder te verbeteren, de financien worden steeds beter en door het aanstellen van heel ervaren en goeie trainers en coaches willen we eraan bijdragen om alle spelers en speelsters, talenten en recreanten, op een hoger niveau te brengen. Hoe kunnen we BVL verder versterken, dat is de vraag! Daarover horen jullie beslist verder, maar….zoals ik al eerder heb gezegd: suggesties altijd welkom!

Intussen zijn de voorbereidingen voor het feest van ons 40-jarig BVL-bestaan in volle gang: dat vieren we in april, dus houdt de mededelingen daarover in de gaten!

De wereld is deze week gelukkig niet vergaan, dus op naar een mooi 2013! Jij en jij en jij en ook u: veel succes, maak er een mooi jaar van. Feestelijke feestdagen en tot kijk!

namens het bestuur van BVL,

Arie van de Nadort, vz.