Zaterdag 6 oktober jl. reisde het team naar Roelofarendsveen voor een wedstrijd tegen Dunkinn 16-2. Na de eerder gewonnen wedstrijden was het de kunst om geconcentreerd de wedstrijd te beginnen. Vooraf afgesproken om rustig op te bouwen (elkaar niet gek maken) en goed met elkaar te communiceren. [i]The Wolves[/i] waren: Jaap, Tom, Abdul, Najib, Davy, Dylan, Gideon, Jesper en Wessel.

In het eerste kwart was het lastig om deze twee afspraken ook toe te passen. De drive om te scoren en de energie bij de spelers zorgden ervoor dat het team meer tegen zich zelf speelde dan tegen Dunkinn. Dit kwart werd afgesloten met een stand van 12-12.

In het tweede kwart lukte het veel beter. Af en toe wel snel spel, maar afgemeten en effectief Steeds makkelijker wisten de spelers elkaar te vinden. Zeker met de assists van Gideon en Wessel, waardoor Davy en Tom meerdere keren het netje vonden. De rebound werd veel gewonnen dankzij Abdul en Najib. Dit alles resulteerde in een mooie score van 24 punten in dit kwart, terwijl de tegenstander niet verder kwam dan 4 punten. Gingen dus rusten met 16-36 op het scorebord.

Na de rust was het heel even weer zoeken naar de balans tussen rust en de drive naar de basket. Leuk was te zien dat spelers elkaar gingen coachen in rustig spelen. Nuttig werk werd door Dylan, Jesper en Jaap geleverd. Wisten regelmatig op de juiste plek te staan / te lopen, zodat ze goed aanspeelbaar waren. Dit kwart werd afgesloten met een stand van 34-62.

In het laatste kwart bleef de rust aanwezig. Knap! De scores bleven toch steeds “vallen”. Was leuk om te zien. Bleek later ook uit reacties vanaf de tribune. De wedstrijd werd afgesloten met een stand van 43-84.

[b]Iedere speler leverde een bijdrage in de behaalde score, maar zeker ook in de wijze waarop dit resultaat werd behaald. Top! Leren en verbeteren door te spelen! Dit smaakt naar meer![/b]