Hallo BVL-ers,

De zweetdruppels van de mei/juni-finales zijn nog nauwelijks opgedroogd, of we kijken allemaal alweer uit naar het volgende seizoen…..

Maar eerst de zomervakantie; nou ja, zomer…Ik hoop, dat jullie toch allemaal een heerlijk ontspannende tijd hebben, na de drukte van school, werk en basketbal. En voor diegenen van jullie, die nog op stap gaan: heel veel mooi weer gewenst en veel plezier. Het BVL-zomerkamp in augustus is weer volgeboekt en staat garant voor heel veel lol. Deelnemers en vrijwilligers voor de organisatie: fijne dagen gewenst!

Zoals Jaap de Kok al schreef: de voorbereidingen voor het komende seizoen zijn in volle gang. BVL-en Bolwerkteams zijn samengesteld (zie de mededelingen van Paul Crama), de thuiswedstrijden voor het nieuwe seizoen zijn ingeroosterd, coaches en trainers zijn (op een enkele uitzondering na)bekend en zullen vanaf augustus vol enthousiasme voor de groepen staan.

Binnenkort komen we ook weer terug op de vrijwilligerstaken, die we in de afgelopen ALV hebben verplicht gesteld. Hartelijk dank voor jullie aanmeldingen en voor diegenen, die nog aarzelen: weet, dat we jullie en je ouders/verzorgers keihard nodig hebben. Ook voor het organiseren van de vele activiteiten naast de trainingen en competities hebben we nog enthousiastelingen nodig!

Dat was het weer even….laad je op voor het nieuwe seizoen, het startschot klinkt al gauw!

namens het bestuur,

Arie van de Nadort, vz.