De volgende stap in de opzet voor het Eredivisie meisjes U20 is genomen. We zijn heel verheugd te melden dat we Clarence Alvares in huis hebben gehaald. Een zeer ervaren meisjes/damestrainer die velen kennen van de regio- en rayonselectietrainingen. Clarence zal zich niet alleen met dit team bezighouden, maar ook helpen de hele meisjes/dameslijn van het bolwerk regio Leiden op te zetten.
Begeleiding en andere randvoorwaarden om dit team te ondersteunen zijn al aanwezig en we zijn nu op het punt gekomen dat we selectietrainingen hebben georganiseerd. Alle meiden die denken op dit niveau te kunnen spelen of hier naar toe te kunnen groeien en bereid zijn zich 100% in te zetten zijn van harte welkom. De selectietrainingen zijn in sporthal “de Cuyl” (De Voscuyl 36, 2341 BJ Oegstgeest) op zaterdag 19, dinsdag 22 en dinsdag 29 mei van 18.00-19.30 uur.
Eerst meer informatie? Mail: bballregioleiden@gmail.com