Het team Heren onder 20 trad afgelopen zaterdag aan tegen het eerste team van Springers uit Gouda. Werd de week er voor al Springers 2 met 105 tegen 38 punten verslagen, het team presteerde het om er overheen te gaan! Springers 1 werd met 114 tegen 26 de les gelezen.
Springers kwam slecht in de wedstrijd en speelde een zoneverdediging. Zoals gewoonlijk moest BVL daar even aan wennen en werd niet echt effectief gespeeld. Het teamspel was goed maar er was inside te weinig beweging. Ook de aanvalsrebound bleef achter. In de verdediging stond alles goed en werd goed overgenomen. Het individuele spel was prima en zo werd de eerste periode met 23 tegen 8 gewonnen. Periode 2 liep stroef, het tempo was laag en de aanval liep stuk op de zone. Hoewel coach Bert het tempo omhoog wilde hebben, bleef het te laag om de zone stuk te spelen. Met 18 tegen 3 werd de periode gewonnen.
In periode 3 en 4 kwam het team op stoom en kon Springers het niet meer bijbenen. Periode 3 werd met 36 tegen 6 gewonnen,er waren dunks te zien en driepunters. In periode 4 gingen de mannen door en werd met 37 tegen 9 gewonnen. Individuele klasse en teamspel brachten deze mooie overwinning!

Vincent 16 pt./3P, Dylan 15 pt./2P/1 driepunter, Pieter 14 pt./2 driepunters, Raoul 39 pt./2P, Wessel 6 pt./2P, Dennis 9 pt./3P, Mark 6 pt./1P/1 driepunter, Floriaan 6 pt./2P, Mark R. 3 pt.