We zijn alweer een paar dagen onderweg in het nieuwe jaar, maar daarom niet minder gemeend: een heel mooi, gezond, succesvol en sportief 2012! Succes op school, bij het kiezen van een nieuwe school, bij je proefwerken, tentamens en examens. Succes op je werk. Succes met BVL, in welk team je ook zit – en laten we hopen, dat er net zoals in 2011 weer een aantal kampioen worden in hun klasse!

We zijn alweer een paar dagen onderweg in het nieuwe jaar, maar het eerste tournooi – ons eigen Nieuwjaarstournooi – is al achter de rug. Afgelopen zaterdag werd er weer heel scherp om de prijzen gebald, de geestdrift droop er weer vanaf. Andere BVL-ers speelden in Delft een tournooi: daar lezen we de verslagen wel weer van. In elk geval belooft de start in het nieuwe jaar weer veel goeds voor de nieuwe competitierondes, die op het punt van beginnen staan. Ga voor het kampioenschap en ga voor de sportiviteitsprijs, zou ik zeggen!

In de komende tijd zullen jullie van de Activiteitencommissie weer het een en ander horen:we blijven actief, binnen en buiten het veld. En we rekenen graag op iedereen van jullie om mee te doen aan die activiteiten. En we hebben ook nog steeds nieuwe aanwas scheidsrechters nodig….

De eerste nieuwe doeken voor De Bloemerd hangen al of zijn in produktie. Je weet wel: die actie, waarbij je een prijs kunt verdienen, wanneer jij een reclamedoek bij je neef, je tante, je vader en moeder, je broer en zus of je oom weet te verkopen! Of gewoon bij die winkelier, waar je altijd je boodschappen doet. Of bij je werkgever, of je stage-adres! We hebben sinds het begin van de actie 5 nieuwe adverteerders gevonden en anderen verlengen hun contract met ons. Ook staat er nog een aantal potjes op het vuur. Maarrrrrrr….er kunnen er nog veel meer bij, de hal hangt nog lang niet vol: dus doe je best he!

Tot de volgende Nieuwsbrief, tot ziens in de sporthal.

gr. – arie
Arie van de Nadort, vz.