[b]Nieuwjaarstoernooi zaterdag 7 januari voor de JU14, JU16 en JU18 !![/b]

Alle feestdagen zijn weer voorbij. School gaat weer beginnen en zo ook een nieuwe seizoenshelft. Om de teams goed hierop voor te bereiden is er het jaarlijkse nieuwjaarstoernooi georganiseerd.

Ook dit jaar doen er weer verschillende teams uit de regio mee met dit spektakel. Het belooft een mooi toernooi te worden. Kom allemaal en nodig iedereen uit om te komen kijken. Het toernooi begint om 11 uur en duurt tot 17 uur en is opgedeeld in twee delen. Het eerste deel met de [b]U14[/b] is van [b]11.00 tot 14.00[/b] en het tweede deel met de [b]U16 en U18[/b] is van [b]14.00 tot 17.00[/b].

Mocht je willen helpen met de organisatie van het toernooi of eventueel willen helpen met coachen of fluiten stuur dan een mailtje naar pieter.botman@gmail.com.

De [b]U14[/b] speelt wedstrijden van [b]22 minuten met 3 minuten inlooptijd[/b]. Er is per wedstrijd dus totaal 25 minuten tijd. Aan het begin van het toernooi is de U14 ingedeeld in drie poules van drie met gemengd niveau. Hierna worden de poules opnieuw ingedeeld op basis van de resultaten in de eerste poule. Hierdoor ontstaan er drie poules van drie teams met gelijk niveau. De winnaars van die drie poules kunnen een prijs winnen. Voor de gehele U14 worden twee All-star teams gekozen. De All-Stars worden genomineerd door de coaches. De [b]prijsuitreiking[/b] zal plaatsvinden om [b]14.15[/b] in de kantine.

De poule-indeling is als volgt:

[b]JU14 A [/b]

Lokomotief JU14
BS Leiden JU14-3
Binnenland JU14-2

[b]JU14 B [/b]

BV Leiderdorp JU14-2
BV Oegstgeest JU14-1
Lokomotief MU14

[b]JU14 C [/b]

BV Leiderdorp JU14-1
BS Leiden JU12-1
BS Leiden JU14-2

De [b]U16 en U18[/b] spelen [b]27 minuten met 3 minuten inlooptijd[/b]. Per wedstrijd is er 30 minuten tijd. De winnaars krijgen een prijs. Voor elke poule wordt een All-Star team gekozen. De All-Stars worden genomineerd door de coaches. De [b]prijsuitreiking[/b] zal plaatsvinden om [b]17.15[/b] in de kantine.

De poule-indeling is als volgt:

[b]JU16 G[/b]

BV Leiderdorp JU16
Green Eagles JU16
BV Oegstgeest JU16
Squirrels JU16

[b]JU16 H [/b]

Cobranova JU16
BV Leiderdorp JU18-2
Rotterdam-Zuid JU16
BS Leiden JU16-2

[b]JU18-1 I [/b]

BV Leiderdorp JU18-1
Lokomotief JU18-2
Goba JU18
BS Leiden JU18-2

De coaches hebben het wedstrijdschema ontvangen. Mocht je graag het schema willen ontvangen, stuur dan een mailtje naar pieter.botman@gmail.com.

Nog wat info voor de coaches:

Zorg dat jouw team op tijd aanwezig is. De eerste wedstrijd bij de U14 begint om 11.20 en de eerste wedstrijd van de U16 en U18 begint om 14.00. Meld je bij aankomst bij de toernooileiding in het glazen hokje bij de velden in de sporthal. Je krijgt dan het invulformulier waarmee je All-Stars kunt nomineren uit jouw poule(s).

Helaas is het door een technisch mankement niet mogelijk om de wedstrijden om te roepen in de sporthal. Houd daarom het wedstrijdschema goed aan en vergeet niet om een scheidsrechter te leveren bij de andere wedstrijden. Onderling ruilen is hierbij toegestaan.

[b]Tot zaterdag!![/b]