Het Hu20 team trad compleet aan voor de wedstrijd tegen Springers 2. Men was zeer gemotiveerd om het debacle van de week er voor te herstellen.
En dat lukte ook! Het trouwe publiek kreeg niet alleen een leuke wedstrijd voorgeschoteld, maar ook nog twee dunks, drie driepunters en een monsterscore te zien.
Toch leek het daar in de eerste periode nog niet op. Er werd weer zeer individueel gespeeld in de aanval en de verdediging was als los zand. BVL liep uit naar 10-0 in de eerste vier minuten maar gaf daarna veel ballen weg en liet Springers uiteindelijk terugkomen naar 28-17. Het beeld zette zich voort in de tweede periode. BVL werd door de individuele acties van Springers verrast en liet zich in de verdediging uitspelen. Een verlies van de tweede periode met 13 tegen 14 was het gevolg.
Na de rust hervond BVL zich en gingen de heren spelen zoals het bedoeld is, als team!
Dit keer mooi aanvalspel, overzicht en een prachtige verdediging waarin goed werd overgenomen. Vele mooie acties waren te bewonderen en BVL domineerde het veld. Springers wist niet te scoren en verloor dit kwart met 33 tegen 0.
Ook de vierde periode speelde BVL goed. De honderd punten grens werd gepasseerd en Springers verloor de periode met 31 tegen 7.
De eindstand werd 105 tegen 38 en vol trots klonk de chinese yell door de hal.

Vincent 20 pt/2P, Dylan 14 pt, Pieter 15 pt./1P, Raoul 26 pt/3P, Wessel 2 pt, Dennis 2 pt, Mark 13 pt/2P (3 driepunters), Floriaan, Mark R 13 pt/2P