De heren onder 20 jaar gaan deze periode voor de winst. Het is gelukt om zeven spelers te vinden die samen met de bankers uit het u-18 team een team vormen. Een clubje dat veel moet improviseren omdat de meesten ook nog bankspeler zijn in het Hu-22 rayonteam. Maar goed, er staat een team dat voor de beker wil gaan en die dat gezien de kwaliteit ook moet kunnen halen.
De eerste wedstrijd werd in de Bloemerd tegen Westland Stars gespeeld. Een lastige openingswedstrijd omdat Westland Stars een zoneverdediging speelde.
Het team begon met een erg laag tempo en het lukte dan ook niet om het de verdediging lastig te maken. Coach Bert nam in de tweede minuut al een time-out om het team tot snelheid en felheid te manen. Het lukte maar met mate, met 18-12 gingen we de tweede periode in. In deze periode werd het tempo goed opgevoerd en werd de tegenstander op de eigen helft vastgezet. Vincent en Raoul hadden mooie steals en aanvallen. Pieter kwam op schot en scoorde de eerste drie van zijn vijf driepunters. Dylan en Wessel speelden een goede wedstrijd, goed verdedigen en prima in de aanval. De periode werd met 26 tegen 6 punten gewonnen. Ook de derde periode werd prima gespeeld, de scores bleven vallen en Westland Stars had weinig in te brengen. De wisselspelers uit u-18, Tycho, Okke, Floriaan, Mark en Jimmy konden het niveau goed aan en draaiden goed in het team mee. De derde periode werd met 21 tegen 7 gewonnen. De laatste periode ging het tempo wat naar beneden en werd de wedstrijd uitgespeeld. De laatste drie minuten waren voor de bankspelers van u-18. Ze speelden de wedstrijd mooi uit en wisten nog vier punten te scoren. Een prima en sportieve wedstrijd.

Vincent 16 pt, Dylan 2 pt./1P, Pieter 25 pt./2P/5 driepunters, Raoul 23 pt./4P, Wessel 6 pt./2P, Tycho 2 pt., Okke 2 pt./2P, Floriaan 4 pt./2P, Mark, Jimmy 4 pt/2P