Hallo leden van BVL (en hun ouders/verzorgers),

Helaas komt het weleens voor, dat leden van onze club buiten hun trainings- of wedstrijduren in De Bloemerd of een andere sportzaal aanwezig zijn en daar dan het plezier van anderen verstoren…bijvoorbeeld door met banken te slepen, aan de basket te gaan hangen, herrie te maken, door trainingen heen te lopen, met gewoon schoeisel de vloer op te komen, en dergelijke.

Het bestuur wil benadrukken, dat dergelijk gedrag ongewenst is. Buiten je trainings- en wedstrijdtijden mag je wel in de sportzaal zijn als die open is, maar pas je dan alsjeblieft aan en verstoor niet het plezier van je mede-clubleden of die van andere verenigingen.

Het is ook ongewenst, dat je vriendjes en vriendinnetjes die geen lid zijn van BVL, buiten je gewone uren meeneemt naar de sportzaal. Ook al niet, omdat het bestuur van BVL noch de beheerder verantwoordelijk willen/ kunnen zijn voor ongelukken die dan mogelijk gebeuren.

Het bestuur doet ook een beroep op de ouders, coaches en trainers om op mogelijke verstoring van de afspraken te letten en leden zo nodig aan te spreken: wij rekenen graag op jullie medewerking op dit punt!

Namens het bestuur van BVL,

met vriendelijke groet,

Arie van de Nadort, vz.