Traditioneel vinden in de meimaand de selectietrainingen plaats voor de teams (U14 en ouder) die in “hogere” competities uitkomen. De teams worden in bolwerkverband (combinatie van BS Leiden, BV Oegstgeest en BV Leiderdorp) samengesteld. Wordt je niet geselecteerd, of wil/kan je niet meer dan twee keer per week trainen dan ga je in een regioteam spelen bij je vereniging.
Overigens, net als vorig jaar worden álle meisjesteams ook komend seizoen in bolwerkverband samengesteld. Dit om er voor te zorgen dat we in de Leidse regio in alle leeftijdscategoriën meisjesteams kunnen inschrijven voor de diverse competities.

De selectietrainingen staan in onderstaand schema vermeld. Let op, de trainingen vinden plaats op verschillende lokaties. [i]Sporthal De Cuyl,[/i] De Voscuyl 36, 2341 BJ Oegstgeest. [i]Vijf Meihal,[/i] Boshuizerlaan 3, 2321 SG Leiden. En de [i]Bloemerdhal,[/i] Bloemerd 1A, 2353 BZ Leiderdorp.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar de TC, Paul Crama: bballcrama@planet.nl

Op donderdag 12 mei starten in de Vijf Meihal de selectietrainingen voor de [i]jongenseredivisie-jeugdteams[/i] van ZZ Leiden en het [i]Promotiedivisieteam[/i]. Ben je in staat om vier maal per week te trainen (ook tijdens de zomerperiode en schoolvakanties), en daarnaast gedurende het seizoen een krachttrainingsprogramma te volgen, dan ben je welkom op deze selectietrainingen. Graag wel van te voren aanmelden, met de volgende gegevens naam, geb.datum en huidige vereniging bij Rob van Hooven (technisch coördinator ZZ-Leiden) via email: vanhooven@eredivisiebasketballleiden.nl

[img]/img/nieuws/sel-trainingen.png[/img]