De uitbreiding van Vijf Meihal is definitief een feit. Om dit te vieren organiseert onze bolwerkpartner Zorg en Zekerheid Leiden Basketball op donderdag 5 mei van 16.00 tot 17.30 uur een housewarming. Onder het genot van een hapje en een drankje ben je welkom in de vernieuwde Vijf Meihal. De middag wordt aangekleed met spectaculaire basketballclinics & -shows en als hoogtepunt maakt iedereen tijdens de 3-pointcontests kans op kaarten voor de halve finale van de playoffs. Je kunt geheel gratis deelnemen aan alle clinics, shows en 3-pointcontests. Ook zijn de drankjes en hapjes gratis te verkrijgen.

[i]Programma [/i]
Het programma van de middag zal er als volgt uitzien. Er is bewust voor een repeterend programma gekozen zodat iedereen op een moment kan komen dat het hem of haar schikt. Ook maakt het niet uit van welke leeftijd of wel niveau je bent, dit wordt namelijk op zeer goede wijze gecombineerd.

16.00 – 16.15 Clinic met Henk Pieterse
16.15 – 16.20 Freestyle show
16.20 – 16.30 3 point contest
16.30 – 16.45 Clinic met Henk Pieterse
16.45 – 16.50 Freestyle show
16.50 – 17.00 3 point contest
17.00 – 17.15 Clinic met Henk Pieterse
17.15 – 17.25 3 point contest
17.25 – 17.30 Einde

Bezoekers kunnen hun basketballschoenen meenemen om geheel vrijblijvend deel te nemen aan één van de clinics verzorgt door niemand minder dan Henk Pieterse. De oud-international laat iedereen op een laagdrempelige en interactieve manier kennismaken met de basketballsport. De clinics worden op spectaculaire wijze afgesloten door één van Nederlands beste Freestyle basketballers.

[i]Playoffs[/i]
Zorg en Zekerheid speelt ’s avonds haar derde wedstrijd in de halve finale van de playoffs. Als nummer één van de competitie heeft het team dat onder leiding staat van Toon van Helfteren hoge verwachtingen geschept bij het publiek. De tegenstander van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball is Magixx Playing for Kidrights uit Nijmegen.