Na het succes van de Dames 1 naderen ook de seizoenen van de andere BVL-teams hun einde. Als je naar de standen in de competities gaat kijken zie je dat er nog aardig wat teams kans maken om kampioen worden. Momenteel doen de
JU16-2, HU20-1, HU22-1, DU22-1, HS1 en DS2 nog mee voor de prijzen. Sommige hebben daarbij al een afstand genomen van de rest terwijl anderen nog flink hun best moeten doen om de competitie af te troeven. De HU22-1 en de DS 2 zijn na de reguliere competitie nog niet klaar, omdat ze daarna via de Play-Offs het kampioenschap af zullen moeten dwingen.

Een ding is zeker; al deze teams kunnen wel wat extra aanmoediging gebruiken bij hun laatste thuiswedstrijden. Neem hierbij een voorbeeld aan onze BVL-supersupporter Charmayne Paas. Welbekend van haar geweldige aanmoedigingsacties tijdens de Play-Offs van de Dames 1. Kijk op de wedstrijdschema’s wanneer de teams thuis spelen en kom aanmoedigen. We hopen dat alle teams kampioen worden zodat er veel te vieren valt tijdens de verenigingsdag op 21 mei!!!