[img]/img/nieuws/LOL-logos.png[/img]

Om de week op zondag 2 uur extra trainen bij de regioselectie Den Haag. Dat is vroeg opstaan op zondagochtend en soms met kleine oogjes op de achterbank naar Waddinxveen. Daar is het 2 uur lang buffelen, hard werken, vooral aan je fundamentals, oefenwedstrijden spelen tegen de regioselecties van Utrecht en Rotterdam of tegen de jongens rayonselectie U13. Hartstikke leerzaam als je een betere basketballer wil worden.
Gisteren vond het eindtoernooi van de selecties 1996 plaats. Daar streden de verschillende regio’s tegen elkaar en liepen de rayoncoaches rond om te kijken wie ze willen meenemen naar de volgende fase: de rayonselectie.
Best spannend want je wil natuurlijk wel goed voor de dag komen.
Na twee volledige wedstrijden achter elkaar te hebben gespeeld werden bij de meisjes Tessa Stoop (BSL), Maddy Homan (BVL), Kiki Schollaardt en Katie Gout (beiden BVO), speelsters van het bolwerkteam MU16 bij BS Leiden, geselecteerd voor de rayonselectie.
Bij de jongens zijn Alex van Gerrevink (BVO/ZZU16) en Thomas van Woudenberg (BVO) geselecteerd.

[i]Gefeliciteerd allemaal![/i]