Wereldtickets.nl heeft voor de tweede keer binnen een week gewonnen van CTO Amsterdam. Was het dinsdag in Sporthallen Zuid nog een nipte zege met een punt verschil, zondagmiddag werd het op dezelfde locatie een duidelijke 48-70.
Niet alleen de teamscore toont aan dat de ploeg zich nog steeds nadrukkelijk verbetert. Ook individueel worden kleine succesjes geboekt. De twaalf punten van Kee Brinks en de acht van de Hongaarse Rita Sardi tonen aan dat ook andere namen dan pakweg Manuputty, Nieuwveen en Yoerger voor het verschil kunnen zorgen.
Overigens was Yoerger, nog onder de blauwe plekken van de eerdere ontmoeting met de Amsterdamse talentenschool, ook zondag weer topscoorster. Met achttien punten en negen rebounds. En Wereldtickets.nl is weer opgeklommen naar de tweede stek in de vrouwen eredivisie.

CTO Amsterdam – Wereldtickets.nl
07-16 (07-16)
15-37 (08-21)
33-52 (18-15)
48-70 (15-18)

Scores:
Bridget Yoerger 18
Kee Brinks 12
Kim Hartman 9
Marlous Nieuwveen 9
Rita Sardi 8
Corine Manuputty 7
Jasmijn Overbeeke 4
Linda Appers 3