De planning voor het eerste deel van de competitie is bijna compleet. [b]Kijk op de site![/b] De start van het seizoen is voor wat betreft de zaaltaken niet geheel vlekkeloos verlopen. Dit kwam mede door de soms (te) late planning. Er wordt nu hard gewerkt aan een actuele en tijdige planning. De planning zal nog wel enkele wijzigingen ondergaan! Dit komt door het feit dat er nog een enkele wedstrijd ingepland moet worden.

[b]Advies: kijk regelmatig op de site en/of prikbord.[/b]

Het zogenaamde [b]boetesysteem[/b] gaan we ook weer toepassen! Kom je niet opdagen en/of heb je geen vervanger geregeld: kost dat jou een boete. De planners van de zaaltaken houden geen rekening met allerlei persoonlijke zaken, je zult zelf vervanging moeten regelen! We hopen dat er geen of weinig boetes worden uitgedeeld.