Het kamp is alweer een tijdje geleden. Daarom lijkt het ons als kampleiding leuk om met de basketballertjes van de U10, U12 en de U14 vrijdagavond wat leuke dingen te doen. We gaan na de training een avondje spelletjes doen en daarna naar de Does om te discozwemmen. Voor het hele programma kun je [url=https://www.bv-leiderdorp.nl/doc/uitnodiging_zwemdisco_2010.pdf]hier[/url] klikken.

Om alvast een beetje in de stemming te komen kun je het kampverslag van Max Heim hieronder lezen.

[i]Het was heel erg leuk op basketbalkamp. We gingen basketballen en je kon er voetballen. Het slapen met z’n allen op een zaal was ook heel leuk en we deden allemaal leuke spelletjes, zoals ‘zoek de schat’ en ‘levend stratego’. We gingen ook door een bos wandelen. Allen was er omweer toen gingen alle meiden gillen dus ik denk dat allen jongens van u1o-u12[1]-u12[2]-u14 nu doof zijn. Het eten was lekker er was ook een raadsel wie was de moordenaar en er was een disco avond het heet popstars! ik deed zelf niet mee ik wou wel meedoen. Er was ook een hele leuke speeltuin. We deden ook nog kussen gevecht tegen de meiden ik werd helemaal naar de andere kant van de kamer gevlogen. Er was zelfs en snee bij me neus gekomen. Maar die zie je gelukkig niet meer. we mochten ook naar een zwembad. Er was een glijbaan van 10m hoog en 32 m lang er was ook een touw in het midden van het zwembad dan moest je aan een bel slaan toen kwamen er golven ik was de enige die de bel raakte![/i]

Tot vrijdag!!