De derde elektronische nieuwsbrief alweer. De vakantie zit er weer op, dus we kunnen uitgerust aan de slag.

We herhalen nog maar eens de eeuwige vraag: heb je iets te melden, een wedstrijdverslag of een basketbalweetje dat voor iedereen interessant is, we horen en publiceren het graag. Stuur je bijdrage naar info@bv-leiderdorp.nl onder vermelding van Nieuwsbrief en wij zorgen dat het wordt geplaatst. De deadline is de 15e van iedere maand.

Wat kunnen jullie in deze nieuwsbrief verwachten? Er is – met de komende heel erg belangrijke Algemene Ledenvergadering (dus kom massaal) in het verschiet – nieuws van de penningmeester over de contributie voor komend seizoen.

De financiën vormen voor veel verenigingen een probleem (een schrale troost overigens), maar we kunnen daar zelf ook nog iets aan doen. Sponsoring komt weer hoog op de agenda, zeker nu de Stichting Binnensport Ondersteuning Leiderdorp (samen met volleybalvereniging Leython-DC en badmintonclub De Spotvogels) van de grond komt.

Paul Crama van de Technische Commissie legt ons uit hoe de competitie-indeling in elkaar steekt en er zijn verschillende berichten van Rayon West van de NBB meegenomen.

Dan is er nieuws over een initiatief om bijvoorbeeld schoenen die maar een seizoen zijn gedragen – het is maar een voorbeeld – via de website van de club aan een nieuwe eigenaar te helpen.

Een aanrader is verder Pieter Botmans verslag van het fantastische jeugdkamp.

Ook de politiek komt weer in beeld. Er is een nieuwe wethouder Sport die hopelijk meer voor de binnensport wil betekenen dan de vorige. Ook heeft BVL zich afgelopen 15 september samen met het BOL en met Wereldtickets.nl gepresenteerd tijdens een markt in de brandweerkazerne in Leiderdorp. Want niet alleen intern maar ook naar buiten toe moeten we altijd met elkaar in gesprek blijven!