De competitie is voorbij en de prijzen zijn verdeeld. Dit betekent echter niet dat er niks meer te beleven valt bij BV Leiderdorp. Integendeel!!!
We sluiten dit seizoen officieel af met drie mixtoernooien en een spetterende verenigingsdag.

Tijdens de mixtoernooien is iedereen uitgenodigd om met iedereen tegen iedereen te komen basketballen. Alle leden zullen in de teams door elkaar gemixt worden. Als mini kan je dus een keertje samen met een senior spelen.
De mixtoernooien zullen gespeeld worden op dinsdag 18 mei, dinsdag 25 mei en dinsdag 1 juni. Je kunt je vanaf 19.00 bij Gijs de Weerd in de Bloemerd inschrijven en de wedstrijdjes duren van 19.30 tot 22.30.

Als klap op de vuurpijl is er op zaterdag 5 juni de legendarische verenigingsdag.
Van 13.00 tot 16.00 is er weer een mixtoernooi, gevolgd door een BBQ vanaf 17.00. Tijdens de BBQ zullen er verschillende mensen bedankt worden en in het zonnetje gezet. Na de BBQ is er voldoende gelegenheid om lekker een drankje te doen en nog eens het afgelopen seizoen te bespreken.

Deelname aan de mixtoernooien en verenigingsdag is gratis. Inschrijven voor de BBQ kan t/m 29 mei via activiteiten@bv-leiderdorp.nl. De kosten voor een lid ouder dan 12 jaar zijn 10 euro en de kosten voor een lid t/m 12 jaar 5 euro.

[b]Tot ziens in de Bloemerd!!![b]