Misschien kent u dit wensenfonds wel. Hiermee laat de Rabobank jaarlijks rond de 25 wensen van inwoners uit Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest in vervulling gaan. Het gaat hierbij om wensen die nuttig zijn voor het algemeen maatschappelijk belang.

Verenigingen uit Leiderdorp, Leiden en Oegstgeest kunnen dus ook een wens indienen. De winnaars worden bepaald door stemming onder de inwoners van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Vorig jaar werden 11.075 stemmen uitgebracht op de 54 door de jury genomineerde wensen. Stichting De Bloeiende Kip was toen de grote winnaar. De stichting verzamelde maar liefst 1328 stemmen voor een nieuwe inrichting van de biggenhokken en nieuwe varkensstal. Verder waren het de inzenders in de categorie Sport die hard aan de slag zijn gegaan met het werven van stemmers. Stichting Sociaal Cultureel Werk Jan van Galen kreeg 836 stemmen voor een nieuwe lelievlet, VV GHC kreeg 811 stemmen voor een scorebord en Leiden Atletiek haalde 797 stemmen binnen voor een elektronisch tijdwaarnemingssysteem.

Als bestuur van BV Leiderdorp hebben we besloten om dit jaar ook mee te doen. Wat wensen wij?

  • Tafelmodel scorebord + 24-secondenscorebord
  • Wedstrijd-/trainingsballen voor de mini’s (mt 5)
  • Wedstrijd-/trainingsballen voor de heren (mt 7)
  • Pomp (met drukmeter) voor de ballen
  • Hesjes (grotere maat)

Met deze wens proberen we dus extra te investeren in de materialen voor de spelers van jong tot oud. Bovendien kunnen we zo meerdere rayonwedstrijden tegelijk in de hal spelen. En dat is misschien goed nieuws voor de huurkosten van de hal. Er worden op dit moment geen nieuwe ballen voor de meiden/dames gekocht, omdat er nog ruim voldoende zijn (aantal + kwaliteit).

De aanvraag is al de deur uit. In de zomer kan worden gestemd. Uw stem en die van anderen bepaalt straks of BV Leiderdorp deze extra middelen kan aanschaffen. Wie de meeste stemmen krijgt en de ingediende wens kan realiseren wordt half september 2010 bekendgemaakt.

We houden u op de hoogte, want uw stem en die van uw familie, uw buren, uw medesporters enz. zijn goud waard voor BV Leiderdorp!!!

Meer informatie kunt u vinden op de site van de Rabobank: [url=http://www.rabobankwensenfonds.nl]www.rabobankwensenfonds.nl[/url].