Veertien punten bedroeg in het begin van het derde kwart de voorsprong van Wereldtickets.nl. Een voorsprong die tot stand was gekomen met hard werken, enkele uitstekend uitgespeelde aanvallen, een redelijk schotpercentage en veel rebounds van met name Bridget Yoerger. Dat het uiteindelijk toch nog spannend werd in de Bloemerdhal, tegen Challenge-Renes Binnenland uit Rotterdam, toonde aan dat de Leiderdorpse ploeg bovengemiddeld kan basketballen, maar dat nog niet consequent kan volhouden.
Hoe dan ook, het werd na een spannende slotfase alsnog 59-55. Een zege waarmee een hoopvolle middenmootpositie in de eredivisie werd verstevigd. Verder maakte de lang geblesseerde Deense Julie Kongeskov haar eerste speelminuten en eerste score van het seizoen. Daarnaast werd de eerste van drie opeenvolgende thuiswedstrijden, winnend afgesloten. Drie duels die zeer bepalend zijn voor het verlop van het seizoen en het behalen van de playoffs.
Tegen Binnenland was Yoerger topscoorster met 21 punten en 17 rebounds. Judy Wright kwam tot 15 punten en Zera Butter tot 9.