Eerder op de dag was het zijn taak om ervoor te zorgen dat Sinterklaas veilig en feestelijk binnen gehaald kon worden. Daarna is hij op zijn Quad nog even het tuincentrum van Leiderdorp en één van Leiderdorps autozaken binnengereden om ook daar de verraste klanten van een handje snoep te voorzien. Toen had hij nog wat tijd over om de spelers van de u10 en ook de tegenstander uit Aardam met flink wat pepernoten extra te motiveren. Ook de aanwezige broertjes en zusjes wisten Piet snel te vinden om uit te vinden of er nog wat strooigoed over was.
De tegenstanders van Heren 1, die net aan waren gekomen, toonden zich van hun beste kant en hieven een waarachtig prachtige serie van Sinterklaas gezangen aan.
Lange Piet, bedankt dat je even tijd had om een bezoekje te brengen bij BV Leiderdorp.

[img]/img/nieuws/zwartepiet.jpg[/img]