Willemijn Kallenberg is genomineerd bij de jaarlijkse, Leiderdorpse sportverkiezingen. In de categorie Talent van het Jaar, een soort aanmoedigingsprijs, neemt zij het op tegen snowboardster Anne Floor Kunkeler en veldloopster Hannah Regeer. Kallenberg dankt haar nominatie lang niet alleen aan het feit dat ze op haar 15de in de eredivisie debuteerde. Haar goede optreden tijdens het jeugd-EK, waar ze afgelopen zomer tot mvp werd uitgekozen, viel extra in het oog.
En Wereldtickets.nl kan tijdens de verkiezingsavond op vrijdag 17 november nóg een keer in de prijzen vallen. De stichting Topbasketbal Leiderdorp, zeg maar het bestuur, begeleiding en speelster van Wereldtickets.nl samen, is genomineerd in de categorie Sportvereniging van het Jaar. Daarin zijn Alecto (hockey) en Liethorp (paardrijden) de opponenten.

[img]/img/nieuws/willemijnkallenberg.jpg[/img]