Er moest nog even een coach opgetrommeld worden, maar dan waren ze er ook klaar voor, de meiden onder 18. Tegenstander Klipper Stars bleek te weinig basketball ervaring te hebben om er echt een spannende wedstrijd van te maken, ondanks een paar hele lange centers aan hun zijde. Toch moet gezegd worden dat Leiderdorp gewoonweg goed van start ging. Het was even zoeken wie de bal op moest gaan brengen en toen ging het lopen. In eerste instantie werd Cella vaak gevonden onder het bord. Later gooide de rest van het team de schroom af, wat uitmondde in een aantal goed gekozen één tegen één acties en uitgespeelde kansen dichtbij het bord. Yara kreeg de geest en pakte 4 steals op rij en dat droeg lekker bij aan de ruststand van 32-18. In de tweede helft stond Simone haar mannetje in de verdediging en met die veroverde ballen wisten de tweeling Nzau, Myrenka en Manon wel raad. De Klipper Stars begonnen aan de lange terugreis naar Nieuw Lekkerland in de wetenschap dat de punten in Leiderdorpse handen waren gebleven. Eindstand 62-24.