Jessica Hoek is de eerste versterking die Wereldtickets.nl voor komend seizoen presenteert. Hoek is 21 jaar en afkomstig van BS Leiden. De forward gaat derhalve haar debuut maken in de eredivisie
[img]/img/nieuws/JesHoek.jpg[/img] Hoek, geboren in november 1987 en basketbalt inmiddels elf jaar. Ze is volgens coach Joris Zandbergen klaar om het op het hoogste niveau te gaan proberen. De technische commissie van Wereldticketrs.nl, die naast Zandbergen bestaat uit voorzitter Rinus Kroon en oud-international Lonneke Bransz, hopen de komende weken nog meer namen te kunnen opsommen die de Leiderdorpse gelederen komen versterken.
Opvallend nieuws in dat kader is afkomstig uit Amsterdam-noord. De Amerikaanse Jeana Hofmann, vorig seizoen topschutter en mvp bij Wereldtickets.nl, gaat bij Pro Build Lions spelen. Hofmann zou definitief terugkeren naar de Verenigde Staten, maar het afgelopen seizoen bij Leiderdorp smaakte blijkbaar naar meer.