Het seizoen zit erop en bijna alle resultaten zijn bekend. Met een aantal kampioenen en een aantal hoge noteringen op een degelijk niveau is het toch weer een succesvol seizoen te noemen. Een goede reden om het seizoen op een mooie manier af te sluiten met de jaarlijks terugkerende verenigingsdag. Iedereen is van harte uitgenodigd om zaterdag 6 juni lekker te komen basketballen en bbq-en. Neem dus je familie, vrienden en vriendinnen mee.

We beginnen de dag om 15.00 met een mixtoernooi. Mannen, vrouwen, jongens en meisjes spelen met elkaar en tegen elkaar. Er worden twee helften per wedstrijd gespeeld met aan de ene kant van het veld een basket op normale hoogte en aan de andere kant van het veld een basket op lage hoogte. Dunken op de lage hoogte is helaas alleen toegestaan als je jonger dan twaalf bent. Inschrijven voor het toernooi is gratis en kan ter plekke. Meer info via een mailtje naar Gijs de Weerd ( gijs.deweerd@casema.nl )

Om bij te komen van het toernooi gaat na afloop het vlees op de bbq. Ook voor sauzen, salade, brood etc. wordt allemaal gezorgd. De kosten voor een portie bbq vlees zijn 10 euro. Inschrijven kan je doen door een mailtje te sturen naar Mo Bergman via mobergman@planet.nl
Doe dit van tevoren (liefst uiterlijk donderdag), dan ben je verzekerd van je maaltijd.

Tot ziens op de verenigingsdag!!

[img]/img/nieuws/verenigingsdag.jpg[/img]