‘Jong Wereldtickets.nl’ is in Groningen landskampioen basketbal geworden in de leeftijdscategorie U-18. De jeugdploeg van coaches Marcel Tijssen en Ton Kallenberg versloeg in de laatste wedstrijd gastheer Donar met maar liefst 119-44. Daarmee werd nog eens duidelijk onderstreept wie de titel dit jaar het meest toekwam.

[img]/img/nieuws/JONGWT1.JPG[/img]
(‘Jong Wereldtickets.nl’, kampioen van Nederland)

Jong Wereldtickets.nl is de bijnaam van het team dat wordt gevormd door speelsters van Lokomotief Rijswijk en BV Leiderdorp. Vier speelsters van deze bolwerkploeg maakten ondanks hun jonge leeftijd het afgelopen seizoen eveneens deel uit van de Leiderdorpse eredivisionist Wereldtickets.nl. Dan hebben we het over Maxime Essenstam, Zera Butter, Willemijn Kallenberg en Roos Kruithof.
Na diverse officiele kampioensfoto’s, kon ook een ietwat melige pose niet uitblijven.

[img]/img/nieuws/JONGWT2.JPG[/img]
(Kampioenuh ole, ole)