Haarsalon Hairmaxx Santhorst heeft zich als nieuwe sponsor gevoegd bij het team van Wereldtickets.nl. De Leiderdorpse kapperszaak van eigenaar Ruud Kaltenecker, komt op een ideaal moment de vrouwenploeg versterken. Morgenavond (18 april) viert BVL haar 36ste verjaardag met een feest na afloop van de laatste competitiewedstrijd van Wereldtickets.nl. Het thema van het basketbalfeest is ‘rood’, en Hairmaxx Santhorst biedt alle aanhangers van Wereldtickets.nl de gelegenheid om met een gepast rood kapsel aan de feestelijkheden deel te nemen. Daarom staat tussen 16.30 en 17.30 uur het hele team van Hairmaxx Santhorst klaar om iedereen die dat wil een rood kapsel te bezorgen.
De wedstrijd tegen Lely Amsterdam begint om 20.30 uur in sporthal De Bloemerd en wordt omlijst met diverse festiviteiten. Zo is er livemuziek in Sportcafé Time Out, voorafgaand aan het treffen. Daarnaast geeft fitnescentrum Felter Sport demonstraties. Na de wedstrijd start het rood-feest met dj
Bartjuh, waarbij de toegang gratis is

[img]/img/nieuws/rooood.jpg[/img]