Iedere betrokken BVL’er weet dat de vereniging het nog steeds zonder voorzitter moet stellen. Tijdens de laatste ALV is het bestuur uitgebreid van drie naar zeven man, alle functies zijn bezet, behalve die van voorzitter dus. De bestuursleden zijn hard bezig met het scheppen van een degelijk financieel en technisch fundament voor de toekomst.
Er wordt hard gewerkt, naar oplossingen gezocht voor de langere termijn. Hoe ziet BVL eruit in pakweg 2012? Brandende vraag… nog steeds zonder voorzitter? Nee, dat is onmogelijk. Een voorzitter hebben we hard nodig om het nieuwe beleid te vertegenwoordigen. Niet alleen binnen de vereniging, maar ook daarbuiten. Naar de NBB, naar andere verenigingen en de gemeente.
Het zittende bestuur heeft herhaaldelijk aangegeven dat de post van voorzitter dit jaar (ALV van november) ingevuld moet worden. Gebeurt dat niet… ja dan is er wellicht geen toekomst voor BVL. Jammer, want het ziet er verder allemaal best rooskleurig uit…. De vereniging groeit, zowel sportief als qua ledental. Het zittende bestuur is enthousiast, werkt goed samen en is in staat om de boel financieel weer op orde te krijgen. Alleen het laatste poppetje… de voorzitter… .
Voel je je aangesproken, of ken je iemand die voor een voorzittersfunctie bij BVL in aanmerking zou kunnen komen, laat het ons weten. Neem contact op met de secretaris, Bert Klompmaker (secretaris@bv-leiderdorp.nl) of spreek één van de bestuursleden aan in de Bloemerdhal.
Hopelijk openen we dan de ALV van november met de zin: [i]“We hebben een voorzitter”![/i]