[img]/img/nieuws/allstar01.jpg[/img]

Het is bijna zo ver… Zondagavond en -nacht organiseert BVL de tweede AllStar Sleep Inn. Bijna veertig(!) basketballiefhebbers hebben zich aangemeld. Het programma houden we een beetje geheim maar reken er op dat het een spektakel wordt. Iedereen wordt rond 22.00 uur in de Bloemerdhal verwacht. We beginnen met een uitgebreide warming-up o.l.v. … . Daarna testen we de skills… (dribbel- en schotoefeningen). Wellicht volgen er een paar partijtjes en aan het eind, om in AllStar sfeer te komen, kunnen jullie je dunkkwaliteiten tonen. Pas wel op… het dak van de Bloemerdhal kan niet open… spring dus niet té hoog. Hierna allemaal onder de douche… make-up in orde brengen en een plekkie zoeken voor het grote scherm waarop rond 01.30 uur de de beelden vanuit Phoenix worden geprojecteerd. Het zal ongetwijfeld weer beginnen met een grote show waarin bekende artiesten optreden alvorens de echte game begint. Het hele spektakel zal pas rond 05.00 uur afgelopen zijn. Dan gaan we nog even (proberen) te slapen. Neem daarvoor minimaal een slaapzak en een kussen mee… (een luchtbed is ook nooit weg). Maandagochtend rond 08.00 uur staat er een Amerikaans ontbijt klaar… . Rond 09.00 uur sturen we iedereen naar huis om (verder) te gaan slapen.

Hieronder staan de selecties van de twee teams die zondagnacht zullen optreden…
[img]/img/nieuws/allstar02.jpg[/img]