Op vrijdag 2 januari 2009 organiseert Basketball Vereniging Leiderdorp wederom het (inmiddels 10e) Nieuwjaarstoernooi voor jeugdteams in de categorieën: U10, U12 en U14. De dag start om 10.00 uur in sporthal de Bloemerd en zal tot 17.00 uur duren. Het 1e deel van het toernooi is bedoeld voor de leeftijdsgroepen U10 en U12. Het 2e deel van het toernooi is bedoeld voor de leeftijdsgroep U14. Het hoofddoel zal zijn een leuk basketbaltoernooi aan de jeugd aan te bieden.

Naast het toernooi worden er in de kantine verschillende activiteiten georganiseerd, waaraan de kinderen – aan de hand van een spelscorekaart – kunnen meedoen. Hierbij komen verschillende andere “basketball-onderwerpen” aan bod, zoals:

· basketball-triviant

· basketball-verhaal schrijven

· basketball-video op groot projectiebeeld bekijken

· basketball-kwartet spelen

· basketball-tekening maken

· basketball-rebussen oplossen

Je begrijpt dat we hiervoor jullie hulp nodig hebben. We zijn opzoek naar scheidsrechters, tafelaars, activiteitenbegeleiders en ondersteuning van de organisatie zoals op- en afbouw van de zaal, standen verwerken etc.

Graag horen we van je of je zin hebt om on te helpen.

Reageren kan naar:

Pieter Botman – pieter.botman@gmail.com

Reinier Heruer – reinierheruer@hotmail.com

Wij hopen snel van je te horen!