De einduitslag van de op zaterdag 29 november gespeelde eredivisieduel tussen Grasshoppers en Wereldtickets.nl blijft 85-76. Dat heeft basketbalbond NBB besloten. Het duel eindigde in 66-66 waarna een verlenging noodzakelijk was. Die werd door de Katwijkse vrouwenploeg in winst omgezet. Tot een verlenging had het echter nooit mogen komen. De jurytafel had namelijk in het derde kwart een score van Jeana Hoffman van Wereldtickets.nl vergeten te noteren. Daarom werd protest aangetekend bij de NBB.
De bond sluit niet uit dat de Leiderdorpse ploeg gelijk heeft, maar dat had ter plaatse duidelijker aan de wedstrijdleiding en de scheidsrechters kenbaar moeten worden gemaakt. In ieder geval voordat zij het wedstrijdformulier tekenden, zo oordeelde de bond. Dat er van de wedstrijd, en dus ook het bewuste moment, videobeelden bestaan, is volgens de NBB niet relevant. Die mogen volgens de reglementen in dit geval niet als bewijsmateriaal worden gebruikt en zijn dus ook niet bekeken. Het bestuur van Wereldtickets.nl gaat in beroep tegen de uitspraak. In de stand blijven Wereldtickets.nl en Grasshoppers vooralsnog samen op de laatste plaats staan.