De wedstrijd tegen BBF Migliore werd zoals verwacht ook geen echte wedstrijd. De hekkensluiter in de meisjes eredivisie heeft tot nu toe nog geen enkele tegenstander in de problemen kunnen brengen en ook in de wedstrijd tegen het bolwerkteam was het beeld niet veel anders. Een ruime overwinning was het gevolg: 117-37.

Aan het begin van de wedstrijd werd met enkele setplays nog getracht de verdediging van de Brabantsen open te brene, doch al snel bleek dat het niet nodig was om ook maar enige replay te oefenen en dus werd er steeds meer een soort ‘prijsschieten’ gedaan. Nadat Maxime Essenstam dat reeds in de eerste minuten had gedaan (14-0 na 4 minuten) en Ella Tijssen en Willeke Bruins in haar voetsporen traden, was het in deze wedstrijd vooral Lara Moerer, die de gelegenheid te baat nam om eens lekker van afstand te scoren. Na een 32-9 stand aan het eind van de eerste periode, veranderende er eigenlijk aan de spelbeeld niet zoveel. De coaches Kallenberg en Tijssen experimenteerden met enkele vormen van verdediging. Aanvallend viel er niet zoveel te experimenteren omdat elke eerste optie eigenlijk al het eindstation was, als gevolg van de zwakke verdediging van Migliore.
Na een 54-18 ruststand, startte Lokomotief wat rommelig, waardoor de Brabantsen enkele keren konden scoren, maar herstelde zich vervolgens prima. Het gevolg was een vrij eentonig spelbeeld, waarbij opnieuw Lara Moerer vaak scoorde. Aan het begin van de vierde periode liet ook Zera Butter zich nog even een paar minuten gelden, maar verder werd zoveel mogelijk rekening gehouden met de aansluitende wedstrijd die enkele meiden nog zouden gaan spelen bij de dames.
Rosanne Kruithof brak de 100 punten grens en het werd uiteindelijk freewheelend 117-37.
Scores: Lara Moerer (24), Willeke Bruins (17), Ella Tijssen (15), Maxime Essenstam (15), Richelle v.d. Keijl (13), Zera Butter (13), Rosanne Kruithof (8), Esther v.d. Veer (6), Gillian Scholten (6), Lupe Hoppenbrouwer (0)