Een 75-44 verliespartijtje in het voor enkelen onvindbare hart van het Westland lijkt een pijnlijk pak op de broek. Niet voor BVLs onvolprezen U12-2-team. Dat verloor enkele weken geleden namelijk tegen dezelfde tegenstander nog met 125-8 (of zoiets). Een onwaarschijnlijke verbetering in zo korte tijd deed zich dus afgelopen zaterdag voor. Natuurlijk hadden we daar een klein beetje de hulp voor nodig van enkele invallers. Een gemeend bedankje aan het adres van Vincent, topscoorster Emma en Burhan is op zijn plaats.
Toch speelden ook de vaste krachten van de u12-2 een puike wedstrijd. Jona maakt bijvoorbeeld steeds beter gebruik van zijn lengte, Yoel heeft steeds meer oog voor de medespelers, Tom verdedigt geweldig, Bo scoort steeds vaker en Fine en Jaap zwerven tot in de verste uithoeken over het veld.
Nog twee zekere verliespartijen tegen BS Leiden en opnieuw de Westlandstars en dan is ons team af van de veel te hoge indeling. In januari gaan we op een schone lei eindelijk overwinningen turven. Daar zien we nu al naar uit.