Het was afgelopen zaterdagavond in veel opzichten geweldig, bij de eerste thuiswedstrijd van dames 1 in de eredivisie. Er werd, na een matige beginfase, zeer acceptabel gebasketbald. Verder zag het interieur van de hal er keurig aangekleed uit en muziek, dansers en enthousiaste jongste jeugdleden zorgden voor een prettige omlijsting. En, eigenlijk het allerbelangrijkste; er was een grandioze hoeveelheid publiek op het duel afgekomen. Dit terwijl er op tv een wedstrijd van Oranje werd uitgezonden.
[img]/img/nieuws/WRTCK.jpg[/img]
Het geheel smaakt uiteraard naar meer en zaterdag is het opnieuw zover. De organisatie hoopt dat wederom een aanzienlijk deel van de BVL-leden en aanhang komt kijken. Als de voortekenen niet bedriegen, is er deze keer zelfs een behoorlijke kans op de eerste winst van het seizoen. Daarom hierbij het herhaalde verzoek: kom aanmoedigen. Dit keer ontbreken de dansertjes tussen de kwarten door en worden de speelsters en spelers van U-10 en U-12 niet apart uitgenodigd. Daar staat tegenover dat Wereldtickets.nl komende donderdag, midden in de herfstvakantie, opnieuw in eigen hal spelen. Daar kunnen we dan een jeugdavond van maken. Met zelfgemaakte spandoeken, bijvoorbeeld. Want door een goede sfeer gaat het team ook welhaast automatisch goed presteren.
Tot zaterdag én tot donderdag.